Hurra!

Saker och ting börjar röra sig. Det drar ihop sig mer och mer och nästa vecka gäller det.
Dock har allt börjat lösa sig så smått. Jag har fått klartecken om att det är okej att jag opponerar någon gång mellan 2-4 juni, vår modell är utfräst och kan börja slipas, jag har massor av idéer till slutpresentationerna i båda kurserna och jag har skrivit 23 sidor C-uppsats. Det känns awesome. Jag har en del kvar att skriva, men jag tror att det ska gå rätt bra ändå tillslut, om jag bara lägger på ett kol nu i slutspurten. Nästa vecka ska gå till att layouta och och förbereda presentationen till exjobbet, förutom tisdag, då det är slutredovisning i Giraffprojektet. Kom gärna och titta på oss. Munktell Sicende Park kl 16.30 i Eskilstuna.

Ser fram emot lördag, då det återigen är dags att dra på sig ovven och gå iväg på grillning med Ingolf i Vilsta. Kommer att bli awesome. Jag ska se till att vara så pass klar att jag inte får panikångest över allt då. Men det ska nog gå bra. Jag ser ljuset nu. Nangjala för helvete Jonathan!




<3

Snart på mållinjen.

Eller, vi kan ju hoppas i alla fall. Just nu står det lite i valet och kvalet om jag kommer att klara det eller inte. Har en stor stöttepelare i min handledare för tillfället, så det är egentligen bara på grund av henne som jag vill orka klara detta. Hon har massor av tro på mig, och jag vill inte svika henne.

Men jag har varit en dålig flicka. Hela min själ har varit i paniktillstånd, vilket som vanligt försätter min hjärna i beredskap på att fly. Hela min tillvaro har bestått av fest och pluggångest ett tag nu. Hjärtslaget, EWG, Tjällossningen, Flumride, Spacestation och AG har virvlat förbi i en enda trögflytande ström av alkohol och dekadens. Jag orkar inte ens ha ångest för något längre. För trött för det. Men jag har haft roligt också. Hysteriskt roligt. Träffat sjuka mängder med folk som jag tycker om och fått lära känna de jag redan tyckte om lite mera.

Men det är slut snart. Och det är inte på låtsas längre. Det är på riktigt nu. Fredag är första deadlinen. Därför kommer ni att hitta mig i ett studentpentry, i ett ägg, i Eskilstuna, på Mdh. Gå förbi om ni vill mig något. :D
Tjälis, Örebo


Flummen, Ronneby


Spacestation, Göteborg


AG, Gotland

RSS 2.0